AJÁNDÉKMAGÁNREGÉNY         NYITÓLAP  
AKIK MÁR ÖRÜLTEK A MAGÁNREGÉNYNEK

Hihetetlen!
Életem legjobb karácsonyi ajándéka! Hát ez valami hihetetlen! Saját regényem van!!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Tóth Encsi, Budapest

Oda vagyok teljesen
„Amikor kinyitottam a könyvet és megláttam az ajánlást (vagy, hogy a szöszbe hívják), na, abban a pillanatban elbőgtem magam. Aztán elolvastam az első 3 oldalt (sírva-röhögve). Ti tényleg nagyon figyeltetek, hogy mi kerüljön bele. Köszönöm. Komolyan. Oda vagyok teljesen. Ez a legszebb ajándék, amit láttam. Ilyet még nagyon-nagyon sok embernek kéne kapnia.”
Varga-Metzger Melinda, Budapest
www.ragyogj.hu

A szerencsés feleség
„Már az első pillanatban láttam, hogy tökéletes az ajándék. Tudom nem sok ilyen szerencsés ember lesz, mint a feleségem, aki ilyen hatalmas meglepetésben részesült.”
Őze Tibor, Cegléd

Teljesen varázslatosan éreztem magam
„Nagyon szépen köszönöm Önnek ezt az igazán különleges ajándékot! A könyvet karácsony másnapján hajnalban olvastam el, és teljesen varázslatosan éreztem magam. Álmomban sem hittem, hogy ilyen hihetetlen és különleges ajándékkal lep meg a férjem. Óriási meglepetés volt. Nagyon sok olyan momentumot találtam, amire Ön ráérzett, például a húsos palacsinta, amin körülbelül egy hónapja gondolkozom, hogy enni kéne... Mégegyszer köszönök szépen mindent!”
Őze Petra, Cegléd

Azt hitte, hogy csak egy „sima” könyv
„A siker teljes volt, a meglepetés leírhatatlan... Azt gondolta ajándékozott, hogy egy "sima" könyv, csak a kibontás után realizálódott, hogy ez egy névre szóló meglepetés ajándék... A történetek aranyosak, az átadott információkkal együtt személyesre is sikerült. Több ismerősömnek ajánlottam, látva a sikert. :-)”
Főnyedi András, Budapest

Telitalálat volt a vadászkutyás sztori
„A könyvvel leírhatatlan örömöt okoztunk a lányomnak. Nem értette mi az, amit a kezében tart a kibontás után. Csak nézte értetlenül, forgatta a kezében, mire felfogta, hogy ez róla szól.
Azután eleredt a könnye, és hosszú ideig csak sírt a meghatottságtól. Együtt olvastuk el a könyvet, és hol mosolyogtunk, hol kacagtunk a történeteken. Telitalálat volt a vadászkutyás sztori, hisz a mi kutyánk, Sámuel vadászkutya. Imádtuk az egészet, a lányom pedig egy felejthetetlen ajándékkal dicsekszik mindenkinek.”
Filip Ágnes, Miskolc

Azt meg, honnan tudták, hogy…?
„Köszönettel kézhez vettem a könyvet. Egészen pofás. Azt tudták valahonnan, hogy főhősünk járt már a kenyai szavannákon és az Empire State Building tetején is vagy puszta véletlen, hogy erről is írtak?”
Dr. Kapolyi József, Budapest

Gyors és szép kivitelezés, izgalmas ajándék
„A könyv nagyon szép külső-belső design elemeket tartalmaz, dicséret a grafikusnak :) A tartalom pedig nagyon kellemes, jó hangvételű írás!!! Nagy sikert aratott. :) Nagyon köszönöm az izgalmas ajándékot, továbbá a gyors és szép kivitelezést!!!”
Várnai Tamás, Budapest (A.M. Hungary Kft.)

A regényíratás nagyon szórakoztató volt
"Sikerült születésnapra igaz, különleges meglepetést szereznem az ajándékkal! Tetszettek a történetek, és az egész regényíratást nagyon szórakoztatónak találtam! Ha úgy adódik, hogy a családomban lesz valami olyan alkalom, amihez ez passzolna, a jövőben is szívesen élek ezzel a lehetőséggel és ajánlani is fogom másoknak."
Wesselyné Kupi Ildikó, Vasvár

Az érzelmi offenzívámhoz használtam a regényt
„Abszolút pozitív volt számomra az összkép. A kedvesemnél még hatalmasabb sikert aratott a könyv, amit karácsonyra kapott. Eleve az ötlet nagyon ütött. A történeteket is érdekesnek találta. Nagyon érzékeny típus, egy ültőhelyben végigolvasta az egészet, és még sírt is rajta. Az érzelmi offenzívámhoz használtam a regényt, és pontosan úgy hatott, ahogy kellett. Nagyszerűen szolgálta a céljaimat.”
János, Kalocsa

Hét darab regényt rendeltem, volt akinek nevelő szándékkal
„Az ajándék minden tekintetben aranyos, bájos. Nagyon köszönöm! Emlékezetes volt, lett, a karácsonyi hangulat... Mert azért ez évről évre egyre nehezebb! Számomra - aki olvasott ember vagyok - valóban hatalmas meglepetés ez az ötlet. Hét darab könyvet rendeltem, és volt, akinek nevelő szándékkal vettem, és harminc évesen ez volt az első könyve. Bízom benne, hogy be fog érni a gyümölcs, és az illető megszereti az olvasást.”
Drajkó István, Budapest

Frappáns és nagyszerű
„A könyv borítója egyszerű és nagyszerű. A cím is frappáns. Nagy volt a meglepetés karácsonykor és egyszerűen nem értette a megajándékozott, hogyan készült. Köszönöm a segítségét az örömszerzésben!” Juhász Andrea, Tata

Kuriózumot adhattam Feleségemnek ajándékba
 „A regény karácsonyi ajándékként került átadásra Babett részére. Amikor meglátta, akkor először azt hitte, hogy találtam egy könyvet, ami egy Babettről szól. Aztán megmutattam neki a könyv belsejében, hogy első és egyetlen kiadás, amire kicsit "gyanakvóbb" lett. Nekiállt olvasni és le sem tette, amíg végig nem ért rajta. Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy egy igazi különlegességet, egy kuriózumot adhattam Feleségemnek ajándékba.”
Zoller Péter, Szombathely (Hartjes Kft.)

Öröm és büszkeség
„Nagyon jól esett az öröm, amit láttam a feleségem arcán, hogy ez az Ő saját regénye. Mindenkinek büszkén mesélt az ajándékról!”
Repka Richárd, Kistarcsa

Különleges élmény volt egy regényben megélni a napi kalandjainkat
„Külön meg szeretném köszönni, hogy belekerültünk a kislányommal a regénybe. Tényleg különleges élmény magunkról olvasni egy könyvben, és a párommal együtt egy regényben megélni a mindennapi kalandjait.”
Erzsi, Budapest

Kacagott és a térdét csapkodta a hahotázástól
„Nagyon szépen köszönjük a különleges könyvet, hatalmas meglepetést és örömet okozott a főhősének. :) Annyira elbűvölte a történet Zsoltit, hogy nem tudta letenni a könyvet a kezéből. Két egymást követő este kiolvasta. Közben nagyokat kacagott és a térdét csapkodta a hahotázástól.”
Varga Viktória, Kaposvár

Ez a Te regényed!
„Mikor átadtam az ajándékot, ezt kérdezte: "Micsoda, találtál egy könyvet, akinek a főhősét Mikinek hívják? ¬- Nem, ez e Te regényed és rólad szól!"- válaszoltam. Először kikerekedtek, majd könnybe lábadtak a szemei az örömtől és a meghatottságtól. Tökéletesen sikerült titokban tartanom, nem is sejtett semmit. Persze utólag emlékezett, hogy mostanában kérdeztem tőle furcsa dolgokat. :)”
Kinga, Budapest

Idén nagy bajban leszek
„Szentestén, ahogy elcsendesedett az éjszaka rögtön hozzá kezdett az olvasáshoz és nem tudta letenni. Hol elsírta magát hol hangosan felnevetett. Ilyen fantasztikus ajándékban és meglepetésben még nem volt része. Viszont én rájöttem, hogy idén karácsonykor nagyon nagy bajban leszek, mert ehhez hasonló szép és tartalmas ajándékot nem fogok tudni neki adni.”
Végh Zoltán, Kisújszállás

Bocsánatot kértem a kiskutya miatt…

„A feleségemnek volt egy kis öreg, fehér kutyája, akit nagyon szeretett. Egyszer, amikor beparkoltam a garázsba, véletlenül elütöttem. Tudom, hogy nagyon fájt neki, ezért a magánregény útján is szerettem volna bocsánatot kérni tőle. Örömmel látom, hogy ez a könyv végre kiengesztelte, és a kapcsolatunk újra a régi!”
Török Sándor, Esztergom

A könyv elolvasása után egészen más szemmel nézett rám

„A sok probléma, amivel az utóbbi hónapokban meg kellett küzdenünk, sajnos elidegenítettek minket egymástól a férjemmel. Ezzel a különleges könyvvel szerettem volna karácsonykor feleleveníteni a megismerkedésünket, a legszebb emlékeinket, az egymás iránt érzett érzelmeinket. Amikor átadtam, a férjem nagyon meghatódott, és a könyv elolvasása után egészen más szemmel nézett rám!”
Luca

Pontosan ez volt az, amire mindig is vágyott

„A kislányom mindig szeretett volna nagy meglepetéseket, de nem igazán tudtunk ilyeneket kitalálni. Bevallom, az ajándékaink többsége sablonos volt. Most viszont ezzel a könyvvel sikerült életében először hihetetlenül nagy meglepetést okozni a születésnapján. Pontosan ez volt az, amire mindig is vágyott, és nagyon büszke voltam magamra, hogy sikerült megvalósítani!”
Bélai Ildikó, Budapest

A magánregényen keresztül mondtam el, hogy mennyire szeretem

„Nagyon szeretem a férjemet, de soha nem találom a megfelelő szavakat, hogy kifejezzem az érzéseimet. Régóta problémám, hogy ilyenkor zavarba jövök, dadogok, keresem a szavakat. A könyvön keresztül végre egyértelműen és hatásosan el tudtam mondani neki, mennyire szeretem!”
Judit, Szigetszentmiklós 

Keresztanyám szülinapjára

„Nagyon szépen köszönöm ezt az igazán különleges ajándékot! Nagyon tetszett a keresztanyámnak, illetve az egész családnak. Döbbenetesen jól sikerült. Nagyon jó munkát végeztek.”
Üdvözlettel: Váczi Anna

A kisebbik fiamnak is kijár majd egy ilyen regény
„A regényt Kornél csak most kapta meg szeptemberben a névnapjára. Teljesen odavolt tőle. Először nem is értette, hogy mi az hogy ő a szereplő a főszereplő a könyvben. :)) A suliba is bevitte. Mindenkinek megmutatta. Azóta minden tanár azt kérdezi, hogy ezt hogyan, hol, mikor szereztem. Én már az átadás előtt elolvastam a regényt. Nekem nagyon tetszett. Nagyon ötletes az alaptörténet. Fordulatos a cselekmény. Nagyon könnyen olvasható a nyelvezete - Kornélnak is ez a véleménye. Pár este alatt ki is olvastam. Ő jobban szerette, ha én olvastam fel... De ez a könyv végére megváltozott. :))) Szeretnék még egyszer mindent megköszönni. Nemsokára jelentkezek újra, mert a középső fiam most kezdte az elsőt, szóval lassan majd neki is kijár egy saját regény.”
Üdv.: Szabó Dalma

Voltak egészen meglepő megjelenések
„Köszönöm szépen, nagyon nagy örömet okozott a könyv. Amint megkapta, el is kezdte olvasni Laci. Vicces volt, ahogy időnként felnevetett: olyankor vagy közös élményekkel, valamely gondolatunkkal, vagy ismerős nevekkel találkozott a történetben. :) Voltak egészen meglepő megjelenések, mármint a visszaküldött válaszaimnak a megjelenése, például a szurikáta vagy a közös squasholás. Igazán nagy élmény volt mindkettőnknek, még egyszer köszönöm :) A befejezés különösen tetszett. Maradandó, utánozhatatlan és megismételhetetlen ajándék volt. További sikereket kívánok!”
Üdvözlettel, Győri Erika

Bőgött mint a záporeső
„Amikor, az elmúlt Karácsonykor átadtam az Ön által írt könyvet életem párjának, Tündének, ( pár személyes mondattal a borító belső oldalán) bőgött mint a záporeső a meghatottságtól. A könyvet már kiolvasta. Azt mondta nagyon tetszett neki. Megígértette velem, hogy elmegyünk együtt Isztambulba. Erre az idén sajnos nem került sor, de majd jövőre...! A munkásságához nagyon sok sikert kívánok. Remélem, még nagyon sok embert sikerül boldoggá tennie.”
Üdvözlettel, Pető Béla

Megváltozott a szövegértés
„Kislányom megkapta a könyvet karácsonyra, természetesen nagy volt az öröm és a csodálkozás. Azonnal elkezdtük olvasni, én olvastam fel neki, mivel számára a szövegértés még nagy kihívás volt, így némelyik részt többször is vissza kellett olvasnom. Szóval eleinte lassan haladtunk az olvasással. Közbejött még egy költözésünk, még a télen visszajöttünk Amerikába, ezúttal New Englandra esett a választás. Gondoltam várok még a regény újra olvasásával, hátha jobban megérti a lányom. Azóta már ő is szereti olvasni. Egyébként izgalmas volt a történet, Jó volt felfedezni ismerős eseményeket és személyeket. Nagyon köszönjük a munkát, feltétlenül különleges élménnyel ajándékozott meg bennünket.”
Üdvözlettel, Mészáros Erika

A kislányom mások elől dugdossa a könyvet
„A könyvnek nagyon örült Amanda, ez lett a titkos könyve, eldugja! Részben ki olvasta a könyvet és büszkén mutogatta a barátnőinek a róla szóló mesekönyvet. A nyári iskolai táborozásra is magával vitte a könyvet. A könyvet egy fekete cicás könyv alakú fa dobozban tartja a könyvespolc egyik zárható dobozában.”
Amanda, Budapest

Nem bánom, hogy megrendeltem
„A könyv nagyon tetszett, valóban színvonalas és érdekes regény, egyáltalán nem bánom, hogy megrendeltem, köszönöm.”
Üdvözlettel: Floch Magdolna

Kedvesek a történetek
„Sziszi nagyon meglepődött miután a saját nevét nyomtatásban látta. A könyvben sok a kreatív ötlet, és sok a kedves történet.”
Üdvözlettel: Horváth László

Nem bírtam letenni
„Köszönöm szépen a könyvet megkaptam és bár ma dolgozom, így éjjel aludnom kellett volna, nem bírtam letenni, muszáj volt kiolvasnom, nagyon tetszett, még egyszer köszönöm és különleges karácsonyt és boldog új évet kívánok!”
Üdvözlettel: Nagy Judit

stand Lap- és Könyvkiadó  - Cégalapításunk éve: 1991   -  Szerkesztőségünk   címe:   7621  Pécs,  Vörösmarty u. 9.
    Telefonszámunk (ami 23 éve változatlan):(72) 212-906 - Mobil: 06-30-996-1388 - E-mail: standkiado@t-online.hu      
Adatkezelési  tájékoztató és szabályzat    -    Általános Szerződési Feltételek   -   Cégjegyzék száma:  02-06-060526