FŐOLDAL - IRASSON EGY MAGÁNREGÉNYT ARRÓL AKIT LEGJOBBAN SZERET!
Fotózza le kedvencét a mobiltelefonjával, 
a képet küldje el nekünk, és mi egyedi kézi munkával
készítünk róla egy olyan élethű sziluett medált,
amit rá tehet a kulcskarikájára vagy a nyakláncára.
HOGYAN LESZ EXKLUZÍV, LENYŰGÖZŐ ÉKSZER A JÓ MINŐSÉGŰ FOTÓBÓL?

A nyakláncra vagy kulcstartóra akasztható sziluett medál minden esetben igényes, precíz és nagyon aprólékos kézimunkával készül. A kreatív ékszeripari kézműves- és grafikus csapat először az Ön által küldött fénykép alapján egy olyan élethű rajzot készít, amelyből tökéletes metszet készíthető. Ezt követően többféle folyamaton megy keresztül az ezüstözött acél vagy a sterling ezüst, mire elkészül a sziluett medál. A fémet minden esetben meg kell olvasztani, hogy a medálnak a kért képnek megfelelő alakja legyen.

A speciális kézzel gyártás néhány munkafolyamata:

- fémolvasztás,

- élethű metszetkészítés,
- sziluettre vágás,
- bevésés,
- precíz faragás, 
- fényesre csiszolás
.


A sziluett medál kb. 5 munkanapon belül készül el, és ezt követően kezdődik a kiszállítás Ázsiából Magyarországra, ami ezen felül még kb. 3 hetet vesz igénybe. Mindenképpen  megéri a várakozás, mert a végeredmény egy olyan finoman faragott és minden részletet ábrázoló fényképrealisztikus sziluett medál, amin tökéletesen beazonosítható a képen látható kedvenc minden vonása.

Méretek: A medál átmérője: 3 cm, a nyaklánc hossza 40-50 cm.
A medál hátoldalára szöveget is kérhet (pl: a kutya nevét), de ez maximum 20 karakterből állhat.

AKIK MÁR ÖRÜLTEK A MEDÁLNAK

"A minőség kiváló, a kép részletei 
  elképesztőek."  Klári, Kecskemét

"Ugyanúgy néz ki, mint a beküldött kép, imádjuk." Aranka és Fercsi

"A csapat kitűnően megragadta a  kutyám arckifejezését." Katona Juli

"Aggódtam, hogy nem jönnek ki jól a részletek, felesleges volt." Mario
MIT KELL TENNIE, HOGY LENYŰGÖZŐ LEGYEN AZ EREDMÉNY?
Koszos, homályos fotókat ne küldjön!
Ügyeljen arra, hogy csak olyan éles fényképet küldjön, ahol az összes kontúr jól látható. 
A jó megvilágítás a jó fotó titka
A fényforrásnak egyenesen kell rávetődnie a kutyusra. Ha a kép nagyon sötét, akkor kevésbé lesz részletes a medálon lévő kép, különösen a fekete szőrű háziállatok esetében.
(Mindenhol a zöld színű pipa jelzi a jó képet.)
Egy kutya több kutya?
Praktikus medálonként egy állatot megjeleníteni. Ha mégis kettőt szeretne ugyanarra a medálra, akkor  győződjön meg róla, hogy szorosan egymás mellett helyezkednek-e el? Ne feledje, a medál átmérője nem nő, ha ketten lesznek rajta!

Fontos a pozicionálás
Aranyszabály: ami nincs a képen, az nem szerepelhet a medálon. Ha az egész test látható, akkor egy egész testes sziluett készül, különben csak egy fej sziluett lesz a medálon.
FONTOS INFORMÁCIÓ A FÉNYKÉPEK SZEREPÉRŐL
Ki kell emelnünk a a jó fénykép fontosságát, mert minden esetben az éles, jól pozicionált fotó a "lelke" mindennek, pontosabban a medálon felismerhető kutyusnak. Ha olyan fényképet kapunk, amely nem felel meg az irányelveinknek, akkor nem tudjuk garantálni, hogy az elkészült medálon a kedvence úgy fog megjelenni, ahogyan Ön szeretné. Ezekben az esetekben nem tudunk pótcserét ajánlani, ezért szánjon időt egy jó fotó elkészítésére!


Az Ön felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megadott fénykép megfelel-e irányelveinknek. 
Ha ez nem történik meg, akkor mindent megteszünk a magas szintű befejezés érdekében, de az eredmény általában nem fog egyezni a weboldalunkon látható minőséggel. Noha megpróbáljuk átnézni az összes kapott fényképet, a rendelési mennyiségünk néha megköveteli, hogy növeljük a termék gyártási szintjét, ezért ezt a szakaszt gyakran kihagyják. Ezért olyan fontos, hogy kiváló minőségű fényképet adjon meg.

A rendkívül tehetséges ékszerészek 
a hagyományos technikák, a modern technológia és a minőségi kivitelezés keverékét használják annak biztosítására, hogy ilyen egyedi és különleges ékszert viselhessünk a nykunkban vagy a kulcstartónkon. 

Az elmúlt 18 hónapban több mint 35 000 vásárlóhoz jutottak el testre szabott ezüst ékszerek, amelynek minden egyedi darabja szeretettel és kézi munkával készült.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Amint a csomag megérkezik Magyarországra (ez az elkészítéstől számitott kb. 3 hét), a helyi posta eljuttatja az Ön címére. Az egész világra kiterjedő egészségügyi járvány-korlátozások miatt javasoljuk, hogy keresse meg a helyi postahivatalt érintik-e a szállítás késedelmei, annak biztosítása érdekében, hogy képesek legyenek kezelni a nemzetközi csomagokat és képesek legyenek időben befejezni az Ön által megadott címre történő kézbesítést.
100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
Elsődleges célunk, hogy boldognak érezze magát a vásárlása kapcsán, ezért ha problémája akad, mindent megteszünk azért, hogy orvosoljuk. Ha nem tetszik a medál amit készítettünk vagy nem ismer rá a kutyusára, a medált kicseréljük egy másikra.
 FIZETÉS MÓDJA
A megrendelés és a fotó beérkezése után küldünk egy pro-forma (díjelőleges) számlát. Az összeg átutalása után indítjuk a medál elkészítését. A megrendelést a honlapon adja le, de a fotót kérjük, hogy e-mailben küldje! 
ÁRAK
KULCSTARTÓ
Sziluett medál ezüstözött acélból
a hátán szöveggel, kulcstartón: 29.700 Ft *
Sziluett medál sterling ezüstből a hátán szöveggel, kulcstartón: 39.700 Ft *
(A „sterling ezüst” kifejezést a 925 ezrelék ezüstöt tartalmazó nemesfém tárgyakra használják.) 

NYAKLÁNC

Sziluett medál sterling ezüstből, a hátán szöveggel, nyakláncon: 39.700 Ft *


* Az Ázsiából történő szállítás díja benne van az árban.
                             MEGRENDELÉS                                          
Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
SZÁMLÁZÁSI ADATOK:
Név:*
Irányítószám:*
Helység:*
Utca, házszám:*
POSTÁZÁSI ADATOK:
Név:
Irányítószám:
Helység:
Utca, házszám:
Ezt rendelem:*
Szöveg (max. 20 karakter!):
Adatkezelési tájékoztató és szabályzat    -    Általános Szerződési  Feltételek