AJÁNDÉKMAGÁNREGÉNY    NYITÓLAP - AKIK ÖRÜLTEK NEKI VIDEÓK 
A MAGÁNREGÉNY-AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYEI
Mindig buzdítjuk megrendelőinket, hogy készítsenek filmet a magánregény átadásakor, mert ha a könyv mellé elteszik a filmet is, az felejthetetlen és szinte felülmúlhatatlan emlék marad mindkettejüknek egész életükben. Amint látják, többen megfogadták már a tanácsunkat és megörökítették a szenzációs alkalmat. Stábunk - a filmkészítők hozzájárulásával - itt-ott, kicsit belenyúlt a nyersanyagokba és megszerkesztette őket. A filmek nézése közben ne a minőséget nézze, hanem próbáljon meg azonosulni azokkal az élménybeszámolókkal amelyeket most megosztunk Önnel. Várjuk (majd) az Ön filmes beszámolóját is! :)

Az információgyűjtés izgalmai

Orsi tudta, hogy ez csak egy fikció és a kalandok nagy része nem történt meg vele, mégis nagyon beleélte magát a sztorikba. Nagy izgalommal látott neki az olvasásnak és alig várta, hogy kiderüljön, mik fognak történni vele a könyvben. Annyira lekötötte a cselekmény és a személyes részvétel, hogy egy ültő helyében azonnal végig olvasta, ahogy megkapta.

És miközben olvasta, rájött néhány fontos dologra, amiket Önnel is megoszt
a filmben. Nézze meg!


A Magánregény a Kossuth Rádióban

Hogyan növelhető a magánregény sikere?

Ajándékozni nem lehet rizikó nélkül, hiszen akár félre is sikerülhet a meglepetés, ha nem elég körültekintéssel látunk hozzá. A magánregénnyel nemcsak hogy nem lehet „mellé lőni”, de az is növelheti az ajándék sikerét, amikor (az Ön által adott információk alapján megírt könyv olvasása közben) kiderül, hogy milyen jól ismeri a megajándékozottat.  

A Kossuth Rádióban elhangzott interjúban néhány műhelytitkot is megtudhat a magánregények írásának körülményeiről. Ha kíváncsi rá, hallgassa meg!

Voltak félelmeim, de belevágtam és nagyon megérte

"Kicsit tartottam attól, hogy bizalmas információkat is ki kell adnom, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a szerzővel és nem volt nehéz a kérdésekre válaszolni, sőt én még kicsit több információt is adtam, mint amennyit kérdeztek és ezek mind be is kerültek a könyvbe. Az ajándékozásnak ez a formája rettenetesen a közepébe talált és hihetetlen, hogy milyen reakciókat vált ki egy ilyen regény a megajándékozottból. Aki adja annak is izgalom és várakozás, hogy mit szól majd a másik, amikor sajátmagáról olvas egy regényben. Azért értettem meg, hogy milyen nagyszerű az, amikor valaki megkapja, mert magamat is olvastam egy kis epizód erejéig a könyvben".
 

Krisztián regényfőhős lett és megmentett egy repülőgépet

Krisztián számára először sokkoló volt beleolvasni a könyvbe, utána viccesnek találta a helyzetet majd nagyon elérzékenyült.  Mivel azonban sokszor képzelte hősnek magát, ezért az nem volt furcsa számára, hogy a regényben, izgalmas körülmények között, nagy lélekjelenléttel lehoz egy gépet, aminek a pilótája rosszul lett.

Úgy gondolja: „Ennél személyesebb ajándékot ki sem lehet találni, mivel a közös emlékek így könyv formájában is örökké megmaradnak”. 
Egy világsztárral egy könyvben? Milyen lehet?

Ugye Önnek is van olyan világhírű kedvence, akinek minden filmjét megnézi vagy minden dalát meghallgatja,
és csillog a szeme, amikor látja vagy hallja őt. De azt is természetesnek tartja, hogy talán soha életében nem fogja látni a valóságban, de ha ez mégis  megtörténne, egy személyes találkozás teljesen biztos, hogy bearanyozná a napját. Azért talán egy könyvben együtt szerepelni a kedvencével, az sem lenne utolsó. Lajossal pontosan ez történt és nem fogja kitalálni, hogyan viselte.

Nézze a filmet és közben
gondolkodjon el, hogy Ön melyik világsztárral hozna szívesen össze valakit? 
Hogyan lát engem az anyukám? A doktornő a magánregényből tudta meg.

Dr. Dessewffy Alice budapesti ügyvéd szinte "biztosra ment", amikor úgy döntött, hogy irat egy könyvet a lányának. Eleve tudta, hogy mindenki imádja ha nyomtatásban magáról olvashat. De plusz élménynek szánta, hogy a lánya szembesülhet azzal, hogy ő milyennek látja őt, és milyen emlékeket őriz róla, és ezek a benyomások összehasonlíthatóak lesznek majd a saját emlékeivel. Amikor elolvasta a bevezetőt, megbicsaklott a hangja és elkezdett sírni, pedig orvosnő, és sok mindenhez hozzá van szokva, de úgy érezte, hogy most nagyon odafigyelt az édesanyja, hogy mit ajándékozzon neki. "Sokkal drágább dolgokat is lehet venni, mint ez a magánregény, - véli Dessewffy Alice - de ritkán van alkalom arra, hogy ennyire odafigyeljünk a másikra és ennyire világosan ki is derüljön, hogy mennyire fontos számunkra."
Ha részt szeretne venni egy izgalmas akcióban és hajlandó lenne egy felviditóan és meghökkentően kedves merényletre "valaki ellen", akkor öltse fel a képzeletbeli kommandós ruhát, vértezze fel magát a tőlünk kapott érdekes kérdésekkel és indulhat a Nagy Meglepetés Akció! Az akcióban teljes mellszélességgel és teljes fegyvertárunkkal Önnel vagyunk.
HA MEGRENDELTE A MAGÁNREGÉNYT,
AKKOR JÓL DÖNTÖTT.

ÖRÖKKÉ TARTÓ, FELEJTHETETLEN
ÉLMÉNY EZ AZ AJÁNDÉK.

stand Lap- és Könyvkiadó  - Cégalapításunk éve: 1991   -  Szerkesztőségünk   címe:   7621  Pécs,  Vörösmarty u. 9.
    Telefonszámunk (ami 23 éve változatlan):(72) 212-906 - Mobil: 06-30-996-1388 - E-mail: standkiado@t-online.hu      
Adatkezelési  tájékoztató és szabályzat    -    Általános Szerződési Feltételek   -   Cégjegyzék száma:  02-06-060526